Spínací špendlík - značkovač | Jimot.cz
search
  • Spínací špendlík - značkovač | Jimot.cz

Spínací špendlík - značkovač

25,0 Kč

Barevné spínací špendlíky / značkovače jsou vynikajícím pomocníkem pro pletení a háčkování. Na výběr balení po 10 ks, nebo 7g (cca 30 ks) v plastové doze se šroubovacím uzávěrem.

Množství v bal.: 10 ks.
Počet

Popis produktu

Barevné spínací špendlíky / značkovače jsou vynikajícím pomocníkem, zejména pro pletení a háčkování. Tyto špendlíky vám usnadní počítání řad a přetahování oček. Jsou velmi lehké a mají kulatou špičku, která nepoškodí přízi. V balení se mohou vyskytovat špendlíky v různých barvách, protože mix barev se může lišit. Fotografie slouží pouze jako ilustrace. Značkovače jsou neocenitelnými pomocníky při pletení a háčkování a zjednodušují práci i orientaci při vaší tvorbě.

PARAMETRY:

  • Délka: 22 mm
  • Šířka: 0,6 mm
  • Obsah balení : 10 ks špendlíků / 7 g (cca 30 ks) špendlíků v krabičce 50x39 mm se šroubovacím víčkem

Jak a k čemu je použít?

Značkovače jsou plastové zavírací špendlíky, které slouží k označení začátku řady. Tímto způsobem si mohu snadno všimnout, že jsem dokončila celou řadu a ne jen polovinu. Značkovače také používám jako počítací pomůcku. Po každé desáté uháčkované řadě vložím značkovač nad 10. řadu. Tímto způsobem označím desítky a usnadní mi to počítání řad. Díky tomu se lépe orientuji v návodu a vím, ve které řadě právě jsem a co mě čeká. Doporučuji mít nejméně 10 kusů značkovačů, případně 20 kusů. Když jich mám více, nemusím je neustále hledat, protože občas se některý ztratí.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let - dbejte zvýšeno opatrnosti v přítomnosti dětí.

00011
117 ks

Parametry

Materiál
Plast
Délka
22 mm
Průměr
0.6 mm