Náušnice s achátem
search
  • Náušnice s achátem
  • Náušnice s achátem

Náušnice s achátem

170,0 Kč

Originální krajkové náušnice s fasetovaným růžovo-bílým achátem.

Barva: Tyrkysová
Počet

Krásné krajkové náušnice ve tvaru malé květiny vyrobené z bavlněné příze doplněné o korálku Achátu v růžovo-býlých barvách. Náušnice mají zapínání puzet z nerezové oceli.

Achát

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Léčebné využití: pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, napomáhá léčbě očí, žaludku a dělohy. Udává se, že pomáhá očistit lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a a napomáháhá jejich léčbě.

Acháty se vyskytují ve velkém množství rozličných druhů a každý z nich má svůj specifický význam a léčivé účinky a vlastnosti. Růžový achát ochraňuje těhotenství a podporuje vývoj nenarozeného dítěte.

velikost květiny: 25 mm

korálka : 5 mm

01819
1 ks

Parametry

Materiál
Bavlna
Nerezová ocel
Minerál
Achát
Délka / velikost
25 mm