Cordy macrame 5 mm z reciklované bavlny | Jimot.cz
search
  • Cordy macrame 5 mm z reciklované bavlny | Jimot.cz

Cordy 5mm - bavlněná šňůra

190,0 Kč

Cordy 5 mm bavlněný provázek z recyklované bavlny zpěněný vnitřním polyesterovým jádrem - 100m

Barva: V_Růžová
Počet

Popis produktu

Bavlněná šňůra o průměru 5 mm je ideální pro techniku macramé a je vyrobena z recyklované bavlny zpevněná vnitřním jádrem z polyesterových vláken. Každý návin obsahuje 100m materiálu

Tato šňůra je vyrobena z recyklované bavlny, což je skvělý způsob, jak využít materiál a přispět k udržitelnosti životního prostředí. Recyklovaná bavlna je získána z odpadních textilií a zpracována do nového produktu, což snižuje spotřebu surovin a množství odpadu.

Recyklovaná bavlněná šňůra se snadno zpracovává a má příjemnou texturu. Je dostatečně tuhá, aby udržela své tvary, zároveň však poskytuje dostatečnou pružnost pro vytváření různých uzlů a vzorů. Je také dostatečně jemná, aby se snadno propojovala a vytvářela plynulé linie ve vašem makramé díle. Výhodou použití bavlněné šňůry je její přírodní a měkký pocit. Bavlna je příjemná na dotek a dobře se manipuluje a vnitřní polyesterové vlákna zpevňují tento provázek tak aby se nevytahovala a zůstával délkově stálá.

Díky dlouhé délce 100 metrů poskytuje tento návin dostatek materiálu pro různé vaše zajímavé projekty. Můžete vytvářet závěsy pro květináče, ozdoby na stěny, náramky a další dekorativní a funkční předměty. Kreativita je s touto bavlněnou šňůrou neomezená.

Tato bavlněná šňůra je k dispozici v různých barevných variantách, což vám umožňuje vybrat si tu, která nejlépe vyhovuje vašemu projektu. Můžete si vybrat neutrální tóny pro přírodní a elegantní vzhled nebo odvážnější a živé barvy pro výrazný a moderní vzhled.

Parametry

  • Materiál: Recyklovaná bavlna / polyesterové jádro
  • Návin: 100 m / 109 yard (+- 5%)

Péče

Doporučení
Praní: Ruční praní
Bělení: NE
Sušení v sušičce: NE
Žehlení: Nejnižší stupeň
Chemické čištění: NE

Cordy 5 mm v návinu cca 100m - Odstíny z různých dodávek se mohou mírně lišit.

02559
1 ks

Parametry

Materiál
Bavlna
Polyester
Návin
100 m