Cordy macrame 2.5 mm / 160 m - šňůra z reciklované bavlny | Jimot.cz
search
  • Cordy macrame 2.5 mm / 160 m - šňůra z reciklované bavlny | Jimot.cz
  • cordy 2.5mm

Cordy macrame 2.5 mm

95,0 Kč

Bavlněná šňůra o průměru 2,5 mm vyrobena z recyklované bavlny o návinu 250 g (cca 160 m) je ideální pro techniku macramé.

Barva: V_8086
Počet

Popis produktu

Bavlněná šňůra o průměru 2,5 mm je ideální pro techniku macramé a je vyrobena z recyklované bavlny. Každý návin obsahuje 250 g materiálu, což představuje délku šňůry kolem 160 metrů.

Tato šňůra je vyrobena z recyklované bavlny, což je skvělý způsob, jak využít materiál a přispět k udržitelnosti životního prostředí. Recyklovaná bavlna je získána z odpadních textilií a zpracována do nového produktu, což snižuje spotřebu surovin a množství odpadu.

Recyklovaná bavlněná šňůra se snadno zpracovává a má příjemnou texturu. Je dostatečně tuhá, aby udržela své tvary, zároveň však poskytuje dostatečnou pružnost pro vytváření různých uzlů a vzorů. Je také dostatečně jemná, aby se snadno propojovala a vytvářela plynulé linie ve vašem makramé díle. Výhodou použití bavlněné šňůry je její přírodní a měkký pocit. Bavlna je příjemná na dotek a dobře se manipuluje.

Díky dlouhé délce 160 metrů poskytuje tento návin dostatek materiálu pro různé projekty. Můžete vytvářet závěsy, závěsné květináče, ozdoby na stěny, náramky a další dekorativní a funkční předměty. Kreativita je s touto bavlněnou šňůrou neomezená.

Tato bavlněná šňůra je k dispozici v různých barevných variantách, což vám umožňuje vybrat si tu, která nejlépe vyhovuje vašemu projektu. Můžete si vybrat neutrální tóny pro přírodní a elegantní vzhled nebo odvážnější a živé barvy pro výrazný a moderní vzhled.

S bavlněnou šňůrou o průměru 2,5 mm vyrobenou z recyklované bavlny budete mít ve svých makramé projektech nejen krásný vzhled, ale také budete přispívat k udržitelnosti a ochraně životního prostředí.

Péče

Doporučení
Praní: Ruční praní
Bělení: NE
Sušení v sušičce: NE
Žehlení: Nejnižší stupeň
Chemické čištění: NE
02177
1 ks

Parametry

Materiál
Bavlna
Návin
160 m / 250 g
Jemnost - BAVLNA
2.5 mm