Paličky pláštíkové
search
  • Paličky pláštíkové

Paličky pláštíkové - paličkovaná krajka

28,0 Kč

Dřevěné paličky s ochranným pláštíkem na paličkovanou krajku jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, navrženy tak, aby nabídly dostatečnou ochranu nitě a přitom poskytovaly pohodlnou a precizní práci

Velikost: Střední
Počet

Popis produktu

Při paličkování krajky jsou dřevěné paličky nezbytným nástrojem pro vytváření složitých vzorů a detailů. Naše dřevěné paličky jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, velice pečlivě opracovány a navrženy tak, aby nabídly dostatečnou ochranu nitě a poskytly optimální pohodlí a kontrolu při práci.

Ochranný pláštík, kromě ochrany nitě před znečištěním, také přidává další pohodlí při manipulaci s paličkami. Díky jeho povrchové úpravě máte pevný a příjemný úchop, který zajišťuje přesnost a kontrolu nad každým pohybem. Při tvorbě krajky se tak můžete plně soustředit na vaše umění a vytvářet nádherné a detailní vzory.

S našimi dřevěnými paličkami s ochranným pláštíkem na paličkovanou krajku budete mít nejen skvělý nástroj, který vám umožní tvořit jedinečné kousky, ale také zaručenou pohodlnost a ochranu. Nechte se inspirovat a rozvíjejte svou kreativitu s našimi kvalitními dřevěnými paličkami pro paličkovanou krajku.

Parametry

Prodej po jednotlivých kusech

Dílka Šířka / průměr
Střední 121 mm 15 mm
Malé 113 mm 10 mm
01986
327 ks

Parametry

Materiál
Dřevo