Oči černé plastové s pojistkou proti vytažení | Jimot.cz
search
  • Oči černé plastové s pojistkou proti vytažení | Jimot.cz

Oči černé s pojistkou

5,0 Kč

Černé oči plastové k dotvoření ručně vyráběných hraček a dekorací s plastovou pojistkou proti vytažení.

Velikost: 6 mm
Počet

Popis produktu

Plastové oči jsou skvělým doplňkem pro dokončení rukodělných hraček. Tyto oči jsou vyrobené z pevného plastu a v balení najdete jeden pár očí a dvě pojistky. S pomocí těchto očí můžete dát svým hračkám, medvídkům a dalším dekoracím živější vzhled.

Pro připevnění očí je třeba je pečlivě upevnit ještě před naplněním výrobku rounem. Tím zajistíte, že oči zůstanou na svém místě a přidají hračce nebo dekoraci realističtější výraz.

Plastové oči jsou praktické a snadno použitelné, a proto jsou oblíbenou volbou mezi tvůrci rukodělných hraček. Dodávají vašim výrobkům osobnost a atraktivitu, ať už tvoříte plyšové hračky, amigurumi postavičky nebo další ručně vyrobené kousky a je pouze na vás jakou si vyberete velikost.

Buďte kreativní a vytvořte si vlastní unikátní hračky s plastovými očima, které zaujmou každého.

Parametry

  • Materiál: plast
  • Velikost : 6 (6x13) / 8 (8x13) / 10 (10x14) / 12 (12x15) / 14 (14x15)

Velikost: průměr očička x délka i s dříkem [mm]

Jak použít


Podrobněji zde: Očička s pojistkou návod | info.jimot.cz


Oči pro hračky

Nejprve si zvolíme správnou velikost očí, zkontrolujeme, zda jsou stejné, zda máme vhodné podložky.

Oči pro hračky

Poté vezmeme háček a propíchneme skrz zvolené místo, kde oči požadujeme. Poté do vyznačených dírek vložíme oči. Pečlivě zkontrolujeme, zda jsou ve správné výšce.

Oči pro hračky

Nalevo se zátka narazí tak, že vypouklost směřuje ven. Tuto metodu aplikujeme u očiček většího průměru a tam kde je delší dřík. U očiček menších průměrů a tam kde je kratší dřík doporučuji zabezpečující kroužek nasadit obráceně, jak je znázorněno v pravé části obrázku.

Oči pro hračky

Pokud je vše v pořádku, oči zabezpečíme zátkou z rubové strany. Pečlivě vyzkoušíme pohmatem, zda zátky drží pevně, zda se neuvolňují. Pokud je vše v pořádku – oči jsou pevně zajištěny, máme hotovo !

Opičky Ipižamožrout

02347
3 ks

Parametry

Materiál
Plast