Bavlněné nitě s metalickým proužkem Andrea 10 - 140 m | Jimot.cz
search
  • Bavlněné nitě s metalickým proužkem Andrea 10 - 140 m | Jimot.cz

Metalická nit Andrea 10 / 140 m

50,0 Kč

Velice kvalitní metalické nitě, kde jako základ jakostní bavlna (jemnost 35.5 Tex x 3) obmotána metalickým proužkem 140m. Velice vhodná na paličkovanou krajku, a to nejen pro zručné krajkářky, nýbrž i pro začátečníky. Vhodná i pro jemnou frivolitkovou krajku.

Barva-metalická: 1264/91
Počet

Popis produktu

Metalická nit Andrea 10 je vysoce kvalitní nit s metalickým efektem. Jejím základem je vždy vysoká kvalita egyptské dlouhovlákenné bavlny (jemnost 35.5 Tex x 3), která je obmotána metalickým proužkem. Použitím barevných bavlněných nití spolu s různými odstíny metalických proužků se dosahuje jedinečných odstínů a barev.

Tato nit je velmi vhodná pro paličkovanou krajku, a to nejen pro zkušené krajkářky, ale i pro začátečníky. Její kvalita umožňuje snadné a plynulé pletení krajky, přičemž metalický efekt dodává výslednému dílu zvláštní lesk a jemnou eleganci.

Metalická nit Andrea 10 je navržena tak, aby poskytovala vysokou pevnost a odolnost, což je zvláště důležité při práci s krajkou. Je dostupná v různých odstínech a barvách, které umožňují tvůrčí výběr a možnost vytvořit unikátní a originální krajky.

Je vhodná i pro jemnou frivolitkovou krajku tvořené na jehle, ovšem vodící nit musí být bez metalického proužku. Tato ni není vhodná na vyšívání.

Díky svým vlastnostem a kvalitě je tato metalická nit ideální volbou pro všechny, kteří se zabývají paličkovanou krajkou a hledají vysoce kvalitní materiál pro své projekty.

Systém číslování

BBBB / CC

BBBB - čtyřmístné číslo barvy bavlněné příze z našich barevných kombinací - vzorník barev (např. 0010 - bílá, 8834 - šedá)

CC - dvojmístné číslo barvy metalického proužku (např. 01 - stříbrný metalický proužek, 46 - červený metalický proužek)

Upozornění !!!

Tyto nitě jsou vyrobeny v limitované edici a jsou dostupné pouze do vyprodání zásob

01919
4 ks

Parametry

Materiál
Bavlna
Viskóza
Návin
140 m
Jemnost - BAVLNA
- 10 -

Ke stažení

Barevnice - bavlna

Barevná škála bavlněných nití a jejich číslování.

Ke stažení (1.37MB)