Náušnice Rudraksha - Shivovy slzy
search
  • Náušnice Rudraksha - Shivovy slzy
  • Náušnice Rudraksha - Shivovy slzy

Náušnice Rudraksha - Shivovy slzy

Kč170.0

Originální krajkové náušnice s korálkou z Rudrakshi

Colour: Turquoise
Quantity

Krásné krajkové náušnice ve tvaru malé květiny vyrobené z bavlněné příze doplněné o korálku z Rudrakshi. Náušnice mají zapínání puzet z nerezové oceli.

Rudraksha - SHIVOVY SLZY

Rudraksha vytváří nevídanou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Dokáže změnit karmu nositele a vede ho přirozeně po pravé cestě za svým účelem. Tím se jeho cesta stává snažší a rychlejší. Je nápomocná pro zvládání stresu, pomáhá při odstraňování starosti a udržuje klidnou a vyrovnanou mysl.

Přes vice než 6500 let doloženého užívání, Rudraksha nikdy neprokázala, žádné negativní vedlejší účinky. Rudraksha přináší čistou a jasnou mysl a zvyšuje sílu intuice. Vytváří silnou ochranu před negativními myšlenkami a odstraňuje překážky na cestě k úspěchu. Rudraksha nabíjí duši shakti (duchovní síla), zvyšuje zářivost duše a schopnost plně vyjádřit svou božskou moc a moudrost v hmotném světě. Vytváří bližší spojení s pozitivními silami v přírodě a kosmu, pomáhá léčit vitální energií a přivést ji do harmonické rovnováhy. 

Vědecky je dokázáno, že Rudraksha má mnoho zdravotních výhod. Dr. Suhase Rai a jeho tým z Indického institutu technologie v Benaras potvrzuje, že Rudraksha má konkrétní zářivou sílu, která je kvantifikovatelná. Její síla se liší semínko od semínka a také počtem mukhi – tváří. Jsou využívány v léčbě mnoha chorob v Ayurvédě – indické tradiční medicíně. Prokázalo se, že terapie Rudrakshou je účinnější než křišťálová nebo magnetická terapie. V dnešní době, studie ukazují, že nošení Rudrakshy bojuje proti projevům stresu, proti vysokému tlaku a depresi. Stejné studie také ukazují, že nošením Rudrakshi se zvýšuje výkonnost a energie už pár hodin po kontaktu s pokožkou.   .

Velikost

velikost květiny: 25 mm

korálka : 5 mm

01818
1 Items

Data sheet

Material
Cotton
Stainless steel
Mineral
Rudraksha
Length / size
25 mm