Náušnice s Růženínem
search
  • Náušnice s Růženínem
  • Náušnice s Růženínem

Náušnice s Růženínem

Kč170.0

Originální krajkové náušnice s korálkou z Růženínu

Colour: Purple
Quantity

Krásné krajkové náušnice ve tvaru malé květiny vyrobené z bavlněné příze doplněné o korálku z Růženínu. Náušnice mají zapínání puzet z nerezové oceli.

Růženín

Učí sebelásce, podporuje něžnost, přátelství a lásku k sobě samému i ostatním. Pomáhá projevovat city a vnímavost. Podporuje fantazii, inspiraci i tvořivost. Stimuluje naši sexualitu a smyslnost. Učí nás trpělivosti a dává nám sílu odpouštet. Odbourává strach, zlost a pocity viny. Neutralizuje vliv nezdravého prostředí na náš organismus. Chrání před nočními můrami a podporuje klidný spánek. Dětem pomáhá při strachu z tmy. Uklidňuje při smutku, traumatech a krizích. Dodává životní energii. Je symbolem Velké Matky, která spojuje Zemi a Vesmír. V průběhu těhotenství se doporučuje přikládat na břicho. Je skvělý i v mateřství, kdy upevňuje vztahy a důvěru. Doporučujeme umístit růženín na noční stolek, aby vám pomohl obnovit důvěru a zlepšit harmonii ve vztahu i v celé domácnosti.

Na poli zdraví působí při neurotických potížích, úzkostech, apatii i strachu. Podporuje léčbu ledvin, srdce, jater, plic, močových cest i dutin. Působí blahodárně na mužské pohlavní orgány i na mužskou plodnost. Je výborný při rekonvalescenci. Působí skvěle na pleť, pomáhá redukovat vrásky a podporuje regeneraci pokožky.

Překonává krizi středního věku.

Velikost

velikost květiny: 25 mm

korálka : 5 mm

01813
1 Items

Data sheet

Material
Cotton
Stainless steel
Mineral
Růženín
Length / size
25 mm