Bavlněné nitě s metalickým proužkem Andrea | Jimot.cz
search
  • Bavlněné nitě s metalickým proužkem Andrea | Jimot.cz

Metalická nit Andrea 24 / 200 m

54,0 Kč

Velice kvalitní metalické nitě, kde jako základ jakostní bavlna 24MA (jemnost 25 Tex x 3) obmotána metalickým proužkem 200 m. Velice vhodná na paličkovanou krajku, a to nejen pro zručné krajkářky, nýbrž i pro začátečníky. Vhodná i pro jemnou frivolitkovou krajku.

Barva-metalická: Černá-sv. zlatá
Počet

Popis produktu

Metalická nit Andrea 24 je vysoce kvalitní nit s metalickým efektem. Jejím základem je vždy vysoká kvalita egyptské dlouhovlákenné bavlny (jemnost 25 Tex x 3), která je obmotána metalickým proužkem. Použitím barevných bavlněných nití spolu s různými odstíny metalických proužků se dosahuje jedinečných odstínů a barev.

Tato nit je velmi vhodná pro paličkovanou krajku, a to nejen pro zkušené krajkářky, ale i pro začátečníky. Její kvalita umožňuje snadné a plynulé pletení krajky, přičemž metalický efekt dodává výslednému dílu zvláštní lesk a jemnou eleganci.

Metalická nit Andrea 24 je navržena tak, aby poskytovala vysokou pevnost a odolnost, což je zvláště důležité při práci s krajkou. Je dostupná v různých odstínech a barvách, které umožňují tvůrčí výběr a možnost vytvořit unikátní a originální krajky.

Je vhodná i pro jemnou frivolitkovou krajku tvořené na jehle, ovšem vodící nit musí být bez metalického proužku. Tato ni není vhodná na vyšívání.

Díky svým vlastnostem a kvalitě je tato metalická nit ideální volbou pro všechny, kteří se zabývají paličkovanou krajkou a hledají vysoce kvalitní materiál pro své projekty.

Systém číslování

BBBB / CC

BBBB - čtyřmístné číslo barvy bavlněné příze z našich barevných kombinací - vzorník barev (např. 0010 - bílá, 8834 - šedá)

CC - dvojmístné číslo barvy metalického proužku (např. 01 - stříbrný metalický proužek, 46 - červený metalický proužek)

Parametry

  • Materiál: 100% mercerovaná bavlna
  • Průměr nitě: 0,5 mm
  • Návin: 200 m

Péče

Doporučení
Praní: 60 °C
Bělení: NE
Sušení v sušičce: NE
Žehlení: Střední stupeň
Chemické čištění: Profesionální čištění v perchloretylenu nebo uhlovodících
01970
3 ks

Parametry

Materiál
Bavlna
Viskóza
Návin
200 m
Jemnost
25 Tex x 3
Jemnost - BAVLNA
- 24 -