Oči glitrové pro výrobu hraček 18 mm | Jimot.cz
search
  • Oči glitrové pro výrobu hraček 18 mm | Jimot.cz

Oči glitrové pro výrobu hraček 18 mm

27,0 Kč

Barevné glitrové oči k dotvoření ručně vyráběných hraček a dekorací s plastovou pojistkou proti vytažení.

Barva: Zlatá
Počet

Popis produktu

Plastové oči jsou skvělým doplňkem pro dokončení rukodělných hraček. Tyto oči jsou vyrobené z pevného plastu čirá vrchní část krasně zvýrazňuje barevné pozadí s černým středem. V balení najdete jeden pár očí a dvě pojistky. S pomocí těchto očí můžete dát svým hračkám, medvídkům a dalším dekoracím živější vzhled.

Pro připevnění očí je třeba je pečlivě upevnit ještě před naplněním výrobku rounem. Tím zajistíte, že oči zůstanou na svém místě a přidají hračce nebo dekoraci realističtější výraz.

Plastové oči jsou praktické a snadno použitelné, a proto jsou oblíbenou volbou mezi tvůrci rukodělných hraček. Dodávají vašim výrobkům osobnost a atraktivitu, ať už tvoříte plyšové hračky, amigurumi postavičky nebo další ručně vyrobené kousky a je pouze na vás jakou si vyberete velikost.

Buďte kreativní a vytvořte si vlastní unikátní hračky s plastovými očima, které zaujmou každého.

Parametry

  • Materiál: plast / barevné pozadí
  • Velikost : 18 (18 x 23)

Velikost: průměr očička x délka i s dříkem [mm]

Jak použít


Podrobněji zde: Očička s pojistkou návod | info.jimot.cz


Oči pro hračky

Nejprve si zvolíme správnou velikost očí, zkontrolujeme, zda jsou stejné, zda máme vhodné podložky.

Oči pro hračky

Poté vezmeme háček a propíchneme skrz zvolené místo, kde oči požadujeme. Poté do vyznačených dírek vložíme oči s navlečeným barevným pozadím. Pečlivě zkontrolujeme, zda jsou ve správné výšce.

Oči pro hračky

Nalevo se zátka narazí tak, že vypouklost směřuje ven. Tuto metodu aplikujeme u očiček většího průměru a tam kde je delší dřík. U očiček menších průměrů a tam kde je kratší dřík doporučuji zabezpečující kroužek nasadit obráceně, jak je znázorněno v pravé části obrázku.

Oči pro hračky

Pokud je vše v pořádku, oči zabezpečíme zátkou z rubové strany. Pečlivě vyzkoušíme pohmatem, zda zátky drží pevně, zda se neuvolňují. Pokud je vše v pořádku – oči jsou pevně zajištěny, máme hotovo !

Ostatní
50010#ZLATA
1 ks

Parametry

Materiál
Plast