Bavlněná nit multicolor | Jimot.cz
search
  • Bavlněná nit multicolor | Jimot.cz
  • Bavlněná nit multicolor | Jimot.cz

Bavlněná nit vícebarevná Nm 40/2

85,0 Kč

Bavlněná nit o síle Nm 40/2 o návinu 140m. Mercerovaná nit sestávající ze 100% bavlny na háčkování, vyšívání, paličkovanou krajku a další ruční práce

Barva: 8-3002
Počet

Popis produktu

Bavlněná nit o síle Nm 40/2 o návinu 140 m je vícebarevná mercerovaná příze, která je vyrobena z 100% bavlny. Tato nit je vhodná pro různé druhy ručních prací, jako je háčkování, vyšívání, paličkovaná krajka a další techniky.

Mercerizace je proces, při kterém je bavlněná příze ošetřena chemikáliemi a vystavena teplu, což způsobuje zvýšení její pevnosti, lesku a schopnosti absorbovat barvy. Díky tomu je mercerovaná bavlněná příze vysoce kvalitní a odolná.

Nit o síle Nm 40/2 znamená, že na 1 gram příze připadá 40 metrů. Číslo 2 označuje, že příze je dvouvláknová. Tento parametr udává hustotu a tloušťku nitě. Síla Nm 40/2 je střední, což znamená, že tato nit je dostatečně silná pro různé vaše zajímavé projekty, ale stále dostatečně jemná pro detailní práce.

Vícebarevná povaha této příze znamená, že je k dispozici v různých barevných kombinacích nebo s pruhy různých barev. To umožňuje tvůrčí volnost a možnost vytvářet pestrobarevné vzory a designy.

Díky své univerzálnosti je tato bavlněná nit vhodná pro širokou škálu projektů a technik. Můžete ji použít k vytvoření paličkované krajky s jemnými detaily nebo k háčkování barevných přípravků a přízí. Vyšívání s touto přízí dodává vašim výšivkám živost a barevnou intenzitu.

Celkově lze říci, že bavlněná nit o síle Nm 40/2 je všestranná a kvalitní volba pro vaše ruční práce.

Péče

Doporučení
Praní: 40 °C
Bělení: NE
Sušení v sušičce: NE
Žehlení: Vysoká teplota
80120
9 ks

Parametry

Materiál
Bavlna
Návin
140 m
Jemnost - BAVLNA
Nm 40/2